CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Výroba figurek

téma založeno uživatelem endomame - 24.10.2014, 16:35 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
antiviruss1 1 bejka 3 Bombe 2 Chmura 5 Curuj 2 Doomis 1 Eldenroot 24 endomame 21 Ivča 3 Jana.Zat 3 Luky170 1 LukyBil 6 peťul 1 Samhoov 5 šmoula 35 sveraz2 1
z cínu ? zajímavé ... napadlo mě to udělat na 3D tiskárně, tak jsem to namodeloval (podobně jako muj avatar) a zanesl do obchodu, kde 3D tisknou, tak zítra se ukáže jak to dopadne...každopádně přidám foto - jinak barvy mají přesně ty co jsou v C (modra, zelena, žlutá, červená , černá , bílá - místo šedé )
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
myslím, že by to mělo plus minus vypadat jako originalni, akorat, že z plastu Usměvavý
Odpovědět
endomame - co myslíš tím "drátovanýho panáčka" ?

Doufám že se mi dneska ženská z té tiskárny ozve, včera jí to tam házelo nějaky chyby (viz.

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

) Velký úsměv
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
tak to by neměl být problém Usměvavý , jen nevidím využití Mrknutí ... Vyplněny se dají použít místo originálních (ztracených)
Odpovědět
hmm tak dneska figurky nebudou - v 3D tiskárně nefunguje tiskárna :-\ Velký úsměv ...jinak drak by neměl být problém - máš na mysli tohoto že?

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Odpovědět
Nemůžete to někdo změřit, jak je ten drak velkej ? nemám toto rozšíření Smutný
Odpovědět
tak konečně posílám foto z 3D tiskárny (kvalita mobilního telefonu Smutný ) ... co se týče tisku, tak 7 bílých C figurek trvalo 1hod 17minut a cenově vychází komplet na 24,- ... Dle mého názoru to není špatné Usměvavý

tak už je mám vyloupany...a jsem naprosto spokojený Usměvavý , kdyby bylo potřeba z nějakého rozšíření dodělat figurky, neměl by to být problém Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
až bude chvilku čas tak mrknu na ostatní modely (draka, vílu, kuchaře - resp. stavitele, ...), jen by se mi hodili rozměry.
Barvy mají, ty co jsou v C (modra, červena, žlutá, zelena, černá a místo šedé bílá) + myslím, že fialová, ale to si nejsem jist.

Jinak je to plast, takže se dá modelářským lepidlem slepit, ale hlavně nabarvit Usměvavý
Odpovědět
díval, ale myslím, že to moc neodpovídá realitě. třeba "icon_traders_builders_black.eps" - prasátko nevypadá jako originál dřevěny...

Odpovědět
Normálně to změř pravítkem - pokud to bude na cely minimetry přesně, tak je to nejvíc vpohodě Usměvavý Ale mělo by to vyjít pěkně - třeba hloubka bývá 1cm Mrknutí
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Vánoční dárek-výroba rozšíření Chmura 9 278 1.6.2026, 0:58
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA Zeměměřiči - Výroba rozšíření Chmura 4 148 5.4.2024, 18:35
Poslední příspěvek: Txema Garte
  DÍLNA Archa úmluvy - výroba kartičiek p_stano 4 168 9.2.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Jan Groot
  DÍLNA Výroba dřevěné figurky "Socha HIG" Chmura 0 39 23.1.2024, 0:22
  DÍLNA Výroba kartiček-PŘELEPENÍ ORIGINÁLNÍCH KARET (Chmura) Chmura 27 2 869 25.4.2023, 16:20

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)