CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Oprava terminologie v návodech

téma založeno uživatelem peťul - 29.8.2021, 17:33 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 3 Chmura 2 peťul 6 skautik 2 xwinte00 1
Pardon za offtopic, ale když už řešíme úpravy - pokud není náročná oprava a chcete/chceme to dotáhnout k dokonalosti, nabízím se, že bych prošel veškerá pravidla a poopravil drobnosti. Co jsem doposud zahlédl, jedná se opravdu o drobnosti ve smyslu chybějících čárek ve větě atp. Autorská slepota - sám jsem pár let předkládal nějaké texty z angličtiny do češtiny a chybky se vždy vloudí. :) Tak pokud myslíte, že to má smysl, nebojte se dát vědět.
-- Skaut
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
(3.9.2021, 17:57)peťul Napsal(a): @skautik udělal jsi již nějaké opravy? Případně chceš něco dohodit. Já tedy tyto gramatické chyby troch přehlížím, zaměřuji se hlavně na správnou formulaci pravidel.

Ahojte,
myslím na to, ale mám teď strašný frmol, do toho je venku pěkně, tak sem tam lítám po horách a ještě na to nevyšel čas. Počítám, že ještě minimálně do konce příštího týdne se k tomu nedostanu, možná se urvu někde o víkendu, uvidím. V každém případě, jakmile bude chvilka a síla, pouštím se do toho. :) 
Přemýšlím akorát, jaká bude nejefektivnější cesta - jak z hlediska postupu, tak z hlediska počtu návodů (pokud se nepletu, je vícero autorů ke stejnému rozšíření).   Usměvavý
-- Skaut
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Kočka Eloisa - OPRAVA STOJÁNKU Chmura 1 68 3.12.2023, 12:24
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)