CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Nové rozšíření v časopise Spiel Doch [Labyrint]

téma založeno uživatelem peťul - 5.3.2016, 11:30 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Adam Vondra 6 Asusik 2 Chmura 4 Eldenroot 15 endomame 3 Karel 1 LukyBil 1 Miroslav Váša 2 PepaN6680 3 peťul 7 Tomáš 2
Díky za info, spíše mě zajímá, zda tam ta kartička pro starý Carcassonne bude a jaká :) ať to neobjednám a nepřijde mi něco co nevyužiju.

Dle obrázku na úvodní straně vpravo dole jsou vyobrazeny kartičky:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
Jedna z nich bude podle designu určitě pro nový Carcassonne v2. Ta druhá logicky asi pro starý VÝBORNÝ Carcassonne v1 :) ale objevila se informace, že by to mohlo být i pro farmářský Carcassonne
Odpovědět
Pokud tam pojedeš, určitě si jednu vezmu... předpokládám že to vyjde levněji než pošta (tuším že je 3 eura). Kdy bys tam jel?
Odpovědět
Raději bych počkal pár dní, než se objeví více informací... myslím si, že to bude lepší než kupovat zajíce v pytli  Nerozhodnutý
[-] 2x   Chmura, LukyBil
Odpovědět
Zde německý popisek ze stránek:
Citace:Das Cover ziert der Spieleautor Klaus-Jürgen Wrede, der mit CARCASSONNE im Jahr 2000 einen der größten Brettspiel-Hits überhaupt erfand. Wir beleuchten den CARCASSONNE-Stammbaum mit seinen vielfältigen Verästelungen und legen gleich zwei neue Erweiterungsplättchen „Labyrinth“ (eines im alten und eines im neuen Design) samt Anleitung bei.

Jelikož německy neumím ani slovo, tak Google překladač to přeložil ve smyslu, že by měla být jedna kartička pro starý Carcassonne a druhá pro nový Carcassonne v2. Může mi to někdo prosím potvrdit?
Děkuji!
Odpovědět
(7.3.2016, 10:51)Adam Vondra Napsal(a): moje němčina sice není žádný zázrak ale na 99% bych ti potrvdil to, co ti napsal strýček google Usměvavý

Díky za potvrzení... tudíž, se ptám, zdali tam pojedeš a uděláš hromadný nákup, bylo by to super! Díky  Mrknutí
Připiš si mě prosím na seznam
Odpovědět
(7.3.2016, 14:52)endomame Napsal(a): stovka za jednu kartu V1.0 je dost :D

Když ji miluješ, není co řešit... :heart:  je to dost, souhlas, ale řekněme si na rovinu, co je v dnešní době 100,-Kč? Raději obětuji 3 piva než minirozšíření ke hře, kterou hrajeme opravdu často a snad ještě dlouho hrát budeme. Je to pro starou edici, chci ji mít kompletní, když už jsem do toho investoval tolik peněz za všechna speciální minirozšíření. Toto je už pro mne jen "kapka v moři". Myslím, že nejsem jediný tady, kdo to tak má a rozšíření koupí  Zlý úsměv

(7.3.2016, 15:16)Adam Vondra Napsal(a): než pojedu, budu všechny tady na foru informovat a přijímat závazné objednávky Usměvavý zatím je dost času, přeci jen časopis ještě ani nevyšel Usměvavý

a ano, je to dost, ale... Velký úsměv

Dobře, se mnou 100 % počítej, peníze ti zašlu na účet převodem předem. Děkuji!
Odpovědět
@Adam Vondra - prosím, můžeš založit nové téma v sekci "Hromadné objednání" se seznamem zájemců, ať tu v tom je přehled? Díky
Odpovědět
(7.3.2016, 23:30)Miroslav Váša Napsal(a): No, já se asi taky přídám....ale mojí  manažerce nikdo neřeknete, kolik stojí taková jedna karta, jo!? Šokován Mrknutí

Vidím, že to máme všude stejný  Riskantní
Odpovědět
(8.3.2016, 12:47)endomame Napsal(a): Nastesti do tohohle si kecat nenecham....ale uz musim jit vynest kos Velký úsměv

To přijde časem, uvidíš  Zlý úsměv
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nové vydanie Lovci a zberači ako aj nové logo HiG Bumsakalaka 10 1 618 1.10.2020, 14:18
Poslední příspěvek: Chmura
  SPIEL 2020 Nakoniec bude - ale len online - SPIEL.digital Bumsakalaka 0 394 21.5.2020, 22:00
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Veletrh SPIEL DOCH! in Duisburg 2020 Chmura 6 1 378 29.3.2020, 16:56
  Čtyři nové mapy pro Carcassonne a nové rozšíření (Nová edice) Chmura 16 3 009 22.1.2020, 23:41

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)