CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Princezna a drak 2.0

téma založeno uživatelem Eldenroot - 7.1.2016, 19:27 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 3 Chmura 6 Eldenroot 6 Kvída 1 Petr Jirousek 2 peťul 3 šmoula 1 Thieficek 1
(14.3.2016, 20:47)peťul Napsal(a): Rozšíření už je možné koupit na Cundco 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Také jsou venku německá pravidla 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Kdo si jej bude chtít pořídit může počkat na českou verzi. Mindok jej vydá také  Usměvavý

EDIT:
Když vidím ce všechno je popsáno v tom návodu tak se na ta pravidla od Mindoku opravdu těším  Vypláznutý jazyk

Hlavním přínosem je, že pravidla zohledňují i rozšíření, která v době vydání "starého" Carcassonnu ještě neexistovala  Naštvaný
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
(4.4.2016, 23:38)šmoula Napsal(a): Co jsem viděl 1. a 2. rozšíření, tak (pokud neberu eshopy) jen v knihkupectví - paradoxně v hračkářství to nemají, nebo jsem na to neměl štěstí Mrknutí

Také jsem si všiml, že některá dobrá knihkupectví jsou opravdu "dobrá".

Na jiném místě @peťul psal

, že princezna má být součástí i Big Boxu, takže spíše uvažuji o investici do něj. Počkám, až co bude všechno obsahovat (spíše než 3. hrávám 5. rozšíření).
Hrozně mě lákají stejné odstíny kartiček a pak i přehledné uspořádání v krabici  Naštvaný
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Obrázek z 2.edice

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)