"Do každé rodiny, Carcassonne hodiny!"
-Už nějaký pátek přemýšlím nad výrobou podobného zařízení, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostal...
Kde jsi kupoval hodinový strojek? A co jsi všechno k výrobě potřeboval?
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
11.10.2024, 20:25
No to je krása!
![]() "Do každé rodiny, Carcassonne hodiny!" -Už nějaký pátek přemýšlím nad výrobou podobného zařízení, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostal... Kde jsi kupoval hodinový strojek? A co jsi všechno k výrobě potřeboval?
Chmura
Díky za informace! Já plánuji pořídit hodinový strojek DCF (řízený rádiem) s tichým chodem.
Tady je několik odkazů, které by se mohli při výrobě hodin hodit: Hodinové strojky: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Číselníky: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Chmura
Tady přidávám ještě pár obrázků Carcassonne hodin.
-Už ani nevím kde jsem ho sehnal, ale může vám sloužit pro vaši inspiraci při další výrobě. ![]() A pro ty co nemají doma 3D tiskárnu přidávám odkazy na sadu pro domácí výrobu hodin. Sady se dají pořídit za cenu necelých 200,- Kč + poštovné. Sada pro výrobu hodin ODKAZY: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] VIDEO NÁVOD jak sestavit hodiny ODKAZ: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Jak sestavit hodiny ODKAZ: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| DÍLNA Hodiny Carcassonne (Carcassonne Board Game Clock) | Chmura | 1 | 479 |
13.6.2024, 9:24 Poslední příspěvek: Den Ozzy |
|