CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 13. Carcassonne (týdenní) sraz Děčínský Sněžník

téma založeno uživatelem Petr Chytka - 7.2.2023, 19:39 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 6 Chmura 8 danka 1 DMU 1 Eldenroot 2 Fanny 1 Kamzik 3 Mati 10 Petr Chytka 6 šmoula 5
Super, těšíme se všichni 4 Usměvavý
Za mě je termín jedno - beru dovolenou pro jistotu oba týdny Usměvavý
Odpovědět
(14.6.2023, 8:32)Mati Napsal(a): Na facebooku som túto akciu nevidel. Treba pridať !   Mrknutí

Přidáno, díky za upozornění Mrknutí

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Odpovědět
Tak už se nám to blíží a konečně jsem se dostal do stavu který jsem vždy Chmurovi záviděl a to to, že neberu na sraz z Carcassonne všechno co mám. Tedy že část sbírky zůstává doma. Nicméně i tak toho, co povezu nebude málo. Krabice počítat nemá smysl a to z důvodů, že existují Bigboxy do kterých se narve neskutečné množství dalších krabic. Takže jsem zvolil jinou fyzikální veličinu. Takže suma sumárum 22,5 kg věci co se týkají carcassonne
Jak jste na tom vy ostatní?
Odpovědět
Tady ještě jeden vtípek jak to vypadalo během kvízu Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
(22.8.2023, 20:06)Mati Napsal(a): Tak môj plán ktorý som mal pred srazom sa mi podarilo uskutocniť. A to spraviť spraviť menšie intro (video)o sraze ktory sa konal.. aby sme ho mohli troška spropagovať a dať do pozornosti viac ľudom prostrednictvom internetu.
S videom som sa troška pohral.. vtesnal doňho vše čo sa konalo.. snáď sa vám bude ľúbiť.. Ak sa najdete na videu a neželate si byt verejny.. dajte mi vedieť video stiahnem a popripade ho upravim.

Video je v plnej kvalite. Idealne pustiť vo vyssom rozliseni
[Video:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

]

Klobouk dolů @Mati . Pecka. Moc povedené.
[-] 1x   Mati
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 10. Jubilejní (týdenní) Carcassonne sraz šmoula 54 1 744 14.8.2022, 21:20
Poslední příspěvek: Kamzik

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)