35 Příspěvky: Poděkování obdrženo:22 MeeplePointy: 1/2024 Registrace:
MeeplePointy (MP): 0,91 MP
Ahojky, sem tu čerstvá a na fóru sem vlastně úplně prvně, tak snad neporusim nějaké pravidla... sem začátečník v desítkách celkové, carcassonne sem pořídila big box 7? Nejnovejsi a hned několik rozšíření a kvanta mini rozšířeni (vždy když něco mám, musím to mít kompletní a přehledné a zde je můj problém). Nevím jaké rozsirenim v krabici mám, není to pěkně oddělené jak bych chtěla, je to v pytlikach a prostě hrůza... moje prosba je, jestli někdo nedělal insert (pac volné prodejny nesplňuje-ani za ty hrozně ceny, moje požadavky, nacpat do bigoxu všechny rozšíření a to i mini, s nějakými oddelovacemi. Na etsy sem našla, málem objednala a pak si všimla, že se jedná o data k tisku na laser-ten nemám, ale mám mnoho překližky, lupinkovou pilu a dalších pomůcek,že bych si mohla sama vyrobit, ale se 2 malými detma si raději zahradu než trávit hromadu času měřením, nema prosím někdo rozmereny insert, co by mi alespoň trochu pomohl?dekujuuu 🖤
Jo a nevím jak se vkládají obrázky, abych přidala ten co sem našla
7.2.2024, 21:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 7.2.2024, 22:11 uživatelem Chmura.)
Ahoj, moc děkuju za odpověď, sem žena činu,tak sem na tom dnes začala makat z podpalovacích dřívek, třeba někdo dostane inspiraci. Je přede mnou to nejtěžší, rozměřit místa pro figurky a jiné drobnosti...
7.2.2024, 23:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.2.2024, 5:01 uživatelem Chmura.)
(7.2.2024, 22:17)Chmura Napsal(a): Trochu jsem upravil tvůj příspěvek (snad to nevadí). 
Na figurky doporučuji samostatné "vyndavací krabičky". Figurky se nemusí pak samostatně vybírat, ale vyndáš celou krabičku a vysypeš, nasypeš, uložíš dle potřeby... figurky mám takto uložené podle barev.
Vůbec nevadí, vypadá mnohem lépe byl to můj historický první příspěvek na fóru-nahrani obrázku mě stálo Googleni
presne tak je mam v planu, ale naplanovat budoucnost (figurek a zetonu, ktere dokoupime) neni vubec jednoduchy ted jsem aspon dopsala seznam obsahů a budu prepisovat na seznam darku
Diky moc a hezky vecer
20.11.2025, 22:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.11.2025, 22:12 uživatelem Mrs.nick.)
Ty vyčnívající dřívka slouží k vytažení celého “úseku” s dílkama, zatáhnu nahoru a vyndám všechny najednou 😀 zároveň slouží jako podpěra hornímu patru, na kterém jsou umístěné krabičky s komponenty ️ (17.11.2025, 7:48)Mati Napsal(a): Naozaj pekná práca. Tie označenia rozšírení ti nezavadzajú (myslím tím tie biele) ?? na to niečo pokladáš ?
No jako myslela jsem si, kolik je tam místa navíc, ale kvůli těm velkým dílkům a sešitu s pravidlama ho nakonec moc nezbylo 😀 nemůžu už nic objednat, jen léto a zimu a víc už to tady nikdy nenavštívím 🤣🤣 dobré, jen tak mimo řeč je na cestě balíček novych rozšíření 🫣 nahradí ty původní, ze kterých nechám pár části-zatím vím jen o hrabe a princezně, budu pak muset porovnat karty a pravidla 🫣
(18.11.2025, 21:01)Bumsakalaka Napsal(a): (16.11.2025, 23:43)Mrs.nick Napsal(a): Takže přidávám dodělané, už neaktuální uložení 🤣🤣 klepne mě
No, rataj s tym, ze za chvilu to budes mat plne a budes riesit co s dalsimi rozsireniami :)
No nemůžu se dočkat 😀 drak je teď u nás zakázaný, ze čekám na nového, stary mi dával strašně na prdel 🤣, tak doufám v to, že nový to trochu vyrovná 🤣 to je pecka, škoda, že si nenechají víc radit
|