CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Jak máte uložené své CARCASSONNE?

téma založeno uživatelem Chmura - 12.2.2022, 15:19 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
alienated182 1 Bumsakalaka 7 Chmura 8 Den Ozzy 1 Eldenroot 1 Fanny 2 hepyno 3 Kamzik 3 Krispe157 1 Kroli 1 Mati 7 Mrs.nick 7 Sandrus90 6 Scott 1 šmoula 6 tdriling 1 xwinte00 1
Ahojky, sem tu čerstvá a na fóru sem vlastně úplně prvně, tak snad neporusim nějaké pravidla... sem začátečník v desítkách celkové, carcassonne sem pořídila big box 7? Nejnovejsi a hned několik rozšíření a kvanta mini rozšířeni (vždy když něco mám, musím to mít kompletní a přehledné a zde je můj problém). Nevím jaké rozsirenim v krabici mám, není to pěkně oddělené jak bych chtěla, je to v pytlikach a prostě hrůza... moje prosba je, jestli někdo nedělal insert (pac volné prodejny nesplňuje-ani za ty hrozně ceny, moje požadavky, nacpat do bigoxu všechny rozšíření a to i mini, s nějakými oddelovacemi. Na etsy sem našla, málem objednala a pak si všimla, že se jedná o data k tisku na laser-ten nemám, ale mám mnoho překližky, lupinkovou pilu a dalších pomůcek,že bych si mohla sama vyrobit, ale se 2 malými detma si raději zahradu  než trávit hromadu času měřením, nema prosím někdo rozmereny insert, co by mi alespoň trochu pomohl?dekujuuu 🖤

Jo a nevím jak se vkládají obrázky, abych přidala ten co sem našla
Odpovědět
Ahoj, moc děkuju za odpověď,  sem žena činu,tak sem na tom dnes začala makat z podpalovacích dřívek, třeba někdo dostane inspiraci. Je přede mnou to nejtěžší, rozměřit místa pro figurky a jiné drobnosti...

[Obrázek: M5VnDws.jpg]
Odpovědět
(7.2.2024, 22:17)Chmura Napsal(a): Trochu jsem upravil tvůj příspěvek (snad to nevadí). Mrknutí

Na figurky doporučuji samostatné "vyndavací krabičky". Figurky se nemusí pak samostatně vybírat, ale vyndáš celou krabičku a vysypeš, nasypeš, uložíš dle potřeby... figurky mám takto uložené podle barev.

Vůbec nevadí, vypadá mnohem lépe byl to můj historický první příspěvek na fóru-nahrani obrázku mě stálo Googleni

presne tak je mam v planu, ale naplanovat budoucnost (figurek a zetonu, ktere dokoupime) neni vubec jednoduchy ted jsem aspon dopsala seznam obsahů a budu prepisovat na seznam darku

Diky moc a hezky vecer
Odpovědět
Takže mam hotovo - Big box a rozšíření, casem ještě dotisk symbolu a čekám na krabičky na ty malý věci. Rozlišovače jsou L na velikost okýnka, takže zrovna kartičky vytáhnou ven ( já mam dlouhý nehty a přítel zase tlustý prsty, tak se nám to oběma dalo blbě xD)

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Takže přidávám dodělané, už neaktuální uložení 🤣🤣 klepne mě        

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Bumsakalaka, Chmura
Odpovědět
Ty vyčnívající dřívka slouží k vytažení celého “úseku” s dílkama, zatáhnu nahoru a vyndám všechny najednou 😀 zároveň slouží jako podpěra hornímu patru, na kterém jsou umístěné krabičky s komponenty
(17.11.2025, 7:48)Mati Napsal(a): Naozaj pekná práca. Tie označenia rozšírení ti nezavadzajú (myslím tím tie biele)  ??  na to niečo pokladáš ?

No jako myslela jsem si, kolik je tam místa navíc, ale kvůli těm velkým dílkům a sešitu s pravidlama ho nakonec moc nezbylo 😀 nemůžu už nic objednat, jen léto a zimu a víc už to tady nikdy nenavštívím 🤣🤣 dobré, jen tak mimo řeč je na cestě balíček novych rozšíření 🫣 nahradí ty původní, ze kterých nechám pár části-zatím vím jen o hrabe a princezně, budu pak muset porovnat karty a pravidla 🫣
(18.11.2025, 21:01)Bumsakalaka Napsal(a):
(16.11.2025, 23:43)Mrs.nick Napsal(a): Takže přidávám dodělané, už neaktuální uložení 🤣🤣 klepne mě

No, rataj s tym, ze za chvilu to budes mat plne a budes riesit co s dalsimi rozsireniami :)
Odpovědět
No nemůžu se dočkat 😀 drak je teď u nás zakázaný, ze čekám na nového, stary mi dával strašně na prdel 🤣, tak doufám v to, že nový to trochu vyrovná 🤣 to je pecka, škoda, že si nenechají víc radit
[-] 2x   Bumsakalaka, Kamzik
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Divy lidstva - Jak uložit toto rozšíření? Chmura 14 223 21.10.2024, 14:29
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA 3D Start a insert-JAK SESTAVIT a VYLEPŠIT Chmura 4 179 2.11.2023, 17:44
  DÍLNA Polep papírových krabiček (jak na to) Chmura 0 64 18.3.2023, 2:59

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)