CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 15. mistrovství České republiky v Carcassonne 19.10. 2019

téma založeno uživatelem Chmura - 9.9.2019, 15:43 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 15 Eldenroot 5 Kamzik 2 Petr Blanc 1 Petr Chytka 3 šmoula 5 Žabža 2
15. mistrovství České republiky v Carcassonne

V rámci 19. ročníku mezinárodního festivalu her CENTRAL EUROPEAN MIND SPORTS OLYMPIAD se koná

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

.

KDY: sobota 19.10.2019
OD -DO: 14:30 - 22:00
KDE:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

VSTUP: 110,-Kč
(přihlásíte-li se pomocí přihláškového formuláře do 4.10. 2019 bude z ceny vstupného počítána sleva 20 % - podmínkou je i připsání platby do 4.10. 2019)
PŘIHLÁŠKA: nejpozději 2 dny před turnajem prostřednictvím

.

-Myslím, že je to jedna s akcí, na které by žádný Carcassonne Fanoušek neměl chybět! A kdo ví třeba se i můžete i dostat na Mistrovsví světa v Carcassonne pořádaném v německém ESSENU! Mrknutí

ODKAZ (Deskohraní 2019):

Chmura Zelený meeple
Podařilo se mě zjistit další klíčové informace!

CITACE ZA STRÁNEK DESKOHRANÍ:
 "Včasným vyplněním této internetové přihlášky umožňujete nám, organizátorům, získat představu o počtu lidí, kteří mají v úmyslu se zúčastnit jednotlivých turnajů, a případně přizpůsobit místo konání a organizaci turnaje jeho rozsahu.
Jako předem přihlášený účastník (přihlášený do 4.10.2019) na oplátku dostanete slevu ze startovného a vstupného (20 %), zaplatíte-li do 4.10.2019 Navíc přihlášeným po 4.10.2019 nezaručujeme účast!

Přihlásíte-li se po 4.10.2019, slevu již nezískáte, ale získáte přednost před volně příchozími hráči, pokud zaplatíte startovné nejpozději do začátku prezence. Pokud to neuděláte, k vaší internetové přihlášce se nebude přihlížet a budete mít stejná práva jako všichni hráči přihlášení v průběhu prezence.
Zaplatit startovné můžete také kdykoliv v průběhu festivalu v recepci u vstupu do hodiny před začátkem turnaje. Poté v místě konání turnaje v době prezence."

Takže, kdo se chce přihlásit na turnaj máte čas jen do 4.10.2019 ! Cool

Zatím není bohužel stránka s přihlašovacím formulářem aktivní!!!! Naštvaný

ODKAZ NA PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ:

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak jsem napsal organizátorům e-mail s dotazem, kdy bude možná registrace na turnaji.
 -Zatím mě bohužel nepřišla žádná odpověď.... Smutný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
Situace kolem mistrovství ČR v Carcassonne se má následovně:

- Je třeba se na něj kvalifikovat, tzn účastnit se turnaje v Carcassonne v rámci Deskohraní a teprve potom se můžete účastnit turnaje.

- Stránky na přihlášení jsou již aktivní, ale žádný turnaj v Carcassonne, kromě juniorského jsem nenašel! Naštvaný

- Nicméně jsem na tuto skutečnost telefonicky upozornil organizátora a zítra budu mít přesnější informace. Vypláznutý jazyk
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Neváhal jsem a jsem také přihlášen!

-Pokusím se během dne dopřesnit jak to přesně s "KVALIFIKACÍ" na mistrovství ČR v Carcassonne je... Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Petr Chytka
Odpovědět
Tak jsem se konečně dostal k tomu, že jsem zavolal organizátorům!

A s kvalifikací se to má následovně:
-Byla v dřívějších rocích a na stránkách byla tedy stará informace!
-Dříve se pořádali i České Carcassonne Tour - seriál turnajů po celé republice, jehož výherci se utkali na mistrovství ČR.
 (V příloze jeden ze starších plakátů na tuto akci.)

ODKAZ:

Bohužel turnaje se již pravděpodobně nekonají a tak je vstup na mistrovsví  ČR v Carcassonne otevřen každému, kdo se přihlásí.
Turnaj je rozdělen do dvou částí, kde první část je kvalifikační. Do druhé části postupují dvě třetiny hráču s nejlepšími výsledky a bojují o titul mistra ČR v Carcassonne.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(19.9.2019, 11:57)Eldenroot Napsal(a): Hlavně udělejte našemu fóru reklamu :)

Možná by nebylo od věci stát se Mediálním partnerem Deskohraní!
-Sice nevím, co přesně by to obnášelo, ale předpokládám, že by se jednalo o propagaci deskohraní. A to asi stejně děláme...

ODKAZ: 

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Přihlášky jsou posunuty do 4.10. 2019 tak neváhejte! (Datum přihlášky je jiř opraven v předchozích příspěvcích!)

- Co se týká mojí osoby mám již i zaplaceno! Cool
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak s kým se uvidíme na 15. mistrovství České republiky v Carcassonne?

Přihlášeni jsou zatím: Šmoula a Chmura.

-Kdo další se k nám přidá? Bude ještě někdo další šířit věhlas našeho fóra?
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak s kým se uvidíme na 15. mistrovství České republiky v Carcassonne?

Přihlášeni jsou tedy zatím: Šmoula, Chmura a Petr Chytka.

-Výborně jen tak dál! Kdo bude další? Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 17. Mistrovství ČR v Carcassonne (22.10.2022) šmoula 12 254 26.10.2022, 7:13
Poslední příspěvek: Mati
  KALENDÁŘ AKCÍ Turnaj v Carcassonne 14. ročník DDM Spirála 17.11. 2019 Chmura 42 7 133 16.12.2019, 18:17
Poslední příspěvek: Chmura
KALENDÁŘ AKCÍ 5. Carcassonne fórum sraz - Rychnov nad Kněžnou 11.-13.10.2019 Petr Blanc 54 14 382 21.10.2019, 13:21
Poslední příspěvek: Karel
  KALENDÁŘ AKCÍ Turnaj Pardubice 8.6.2019 Karel 15 5 980 8.6.2019, 13:31
Poslední příspěvek: šmoula
KALENDÁŘ AKCÍ 4. Carcassone forum sraz - Mladá Boleslav 27.-28.4. 2019 Skubin 61 23 192 28.4.2019, 19:30
Poslední příspěvek: Skubin

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)