CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Sáček

téma založeno uživatelem pripluv - 5.1.2018, 23:17 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 4 Eldenroot 3 Jana.Zat 1 pripluv 8 šmoula 3
Dnes jsem si, spíš v rámci prokrastinace, udělal návrh na sáček na meeplíky. Vzhledem k tomu, že jich mám pět a půl ( Velký úsměv ), tak bude stačit jeden pro všechny. Tak jsem zvědav, jestli to dotáhnu do konce.

BTW, shodou náhod jsem zjistil, že v jednom nejmenovaném skandinávském řetězci s nábytkem (nejen) prodávají fixy na textil ± v barvách základní sady (+ fialová místo růžové pro další sadu u v2). Tak uvidíme, jakou ΔE tam objevím...

Přiložené soubory Miniatury

[-] 1x   Chmura
Já vím, že to tam mají. Jenže šest pytlíků na těch mých pár meeplů zatím nemá smysl. Udělám jeden pytel na všechny a bude  Vítěz .
Odpovědět
Jenže pytel je pytel  Vítěz
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
Všechno jde, když se chce Mrknutí.
Až na to, že nevím, jak u odpovědi nahrát přílohu (u nového příspěvku to je OK, ale tady nejspíš potřebuji support)...
Odpovědět
Ha! Díky všem, ono to funguje Vítěz .

[-] 3x   Chmura, Eldenroot, TGD
Odpovědět
Dám to tam [Obrázek: red-meeple.png].

A když se mi podaří tipnout stupně šedi, tak to udělám i pro verzi 1. Je to tak, že růžovou má v2 a šedou verze 1? Kolik to může mít procent černé v nasycení?
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Teď ještě definice té šedé. je to spíš světlejší (25 % K), střední (50 % K), nebo tmavší (75 % K)?
Odpovědět
Ještě to můžu udělat jinak, dejte mi chvilku Myslí si svoje.

Udělal jsem škálu šedé. Kdo první tipne (resp. určí) nasycení, takovým to udělám.

Edit.: zatím to hodím v šedesátiprocentním nasycení a bude  Usměvavý .

Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)