30.1.2018, 15:13
Tak jsem taky ve finišování své, s ohledem na zde vystavené, nanokrabice
.
Krom základní hry tam mám něco málo rozšíření, doufám, že za pár měsíců nebudu stavět něco nového
.
Vydal jsem se cestou nejmenšího odporu, tzn. krabice od základní hry (té mě bylo na první pokus líto, ale shodou okolností jsem sehnal krabici stejných rozměrů — největší pakárna byla oblepit ji zvenčí), dvě balsové desky á 4 mm tloušťky a Duvilax.
Teď řeším, do čeho nasypu návody, aby se mi to tam vlezlo (teď mám všechny založené v návodu k základní hře, což má za následek vysypání vždy, když chceme hrát).
.Krom základní hry tam mám něco málo rozšíření, doufám, že za pár měsíců nebudu stavět něco nového
.Vydal jsem se cestou nejmenšího odporu, tzn. krabice od základní hry (té mě bylo na první pokus líto, ale shodou okolností jsem sehnal krabici stejných rozměrů — největší pakárna byla oblepit ji zvenčí), dvě balsové desky á 4 mm tloušťky a Duvilax.
Teď řeším, do čeho nasypu návody, aby se mi to tam vlezlo (teď mám všechny založené v návodu k základní hře, což má za následek vysypání vždy, když chceme hrát).

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
), ale když jsem ji sháněl, tak to byla Sodoma Gomora. Obchody typu >Ráj Dřeva< nejen, že ji neměly, ale prodavači ani nevěděli co to je. Nakonec mne zachránil malý obchůdek pro RC modeláře v garáži
. No, snažím se tomu nechat volný průběh...