CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA CCCB

téma založeno uživatelem Curuj - 20.11.2016, 13:28 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
borks 2 Chmura 4 Curuj 8 Eldenroot 2 Miroslav Váša 2 Tomáš 1
Nádherný projekt! Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk
Jdeš na to pěkně vědecky ne jako já (snad se to do té krabice vede... Šokován ).

Co se týká mých postřehů věž bych umístil na bok (možná by se tam vešly dvě - karet je moc a jedna to nepobere) a pak by se i karty vešly do dvou pater. Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk  Přihrádky na figurky jsem myslím vyřešil obstojně! (příspěvek č. 8)

Koukni sem ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přeji hodně zdaru při výrobě! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(9.12.2016, 23:06)Curuj Napsal(a): pár fotiek z výstavby prototypu. možno ešte dnes dokončím priehradky na karty, zajtra, pozajtra vieko. potom odskúšam, či sa to tam teda vlezie ako som naplánoval Vystrašený a neskôr tomu možno dám ešte nejakú povrchovú úpravu. záleží, na ako dlho prototyp bude...

Těším se na finální podobu!
   -Nápad se šuplíčkem vypadá velice zajímavě! Držím palce ať se dílo podaří! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Pěkná práce!
-Jsem přesvědčený, že kdyby byl použitý "plný" kartón (bez vlny uvnitř) mohla to být i finální podoba!
-Dobře se s nim dělá a jde celkem pěkně olepit!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Curuj
Odpovědět
(27.12.2016, 2:34)Curuj Napsal(a): ak by som zohnal tak 1-2m2 nejakého hrubšieho, možno by som zanevrel na drevo :) dobrý nápad

Já ho kupuji v papírnictví tloušťka 2 mm. Cena cca 50,-Kč
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   borks
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)